Το 2021 σηματοδοτεί μια μεγάλη επέτειο για την ΤΕΜΜΑ, καθώς συμπληρώνονται εξήντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα. Με αφορμή λοιπόν τα σημαντικά αυτά «γενέθλια», κάνουμε μια αναδρομή σε μια επιχειρηματική πορεία που ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια στην Αίγυπτο και συνεχίστηκε, από το 1961, στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια σύγχρονη, δυναμική και επιτυχημένη μονάδα, που αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερό πυλώνα της ελληνικής βιομηχανίας. Πυξίδα και πυρήνας όλης αυτής της διαδρομής ήταν και παραμένουν οι άνθρωποι μας: οι εργαζόμενοί μας, πιστοί και άξιοι συνοδοιπόροι, και οι πολύτιμοι συνεργάτες και πελάτες μας.

Πηγή δύναμης και έμπνευσης για εμάς σε κάθε βήμα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Και υποσχόμαστε ότι είμαστε εδώ για να κτίσουμε μαζί το μέλλον της ΤΕΜΜΑ. Με ανθρώπους νέους και ικανούς, που ήδη πλαισιώνουν την ομάδα μας, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και τις συνεχιζόμενες επενδύσεις μας σε τεχνογνωσία και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και την σταθερή προσήλωση μας στα ζητούμενα των πελατών μας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία με την ίδια ποιότητα, αξιοπιστία, αλλά και μεράκι. Και θα συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο αταλάντευτο όραμά μας για την μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη της βιομηχανίας στη χώρα μας.

 • Βαριά βιομηχανία
 • Αμυντική και αεροπορική βιομηχανία
 • Βιομηχανία τηλεπικοινωνιών
 • Παραγωγή ενέργειας
 • ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

  Εκτός από τον πρωτοποριακό μηχανολογικό εξοπλισμό της , η ΤΕΜΜΑ έχει να επιδείξει και την υψηλή τεχνογνωσία της. Το ανθρώπινο δυναμικό της διαθέτει υψηλή εξειδίκευση, διεθνή εμπειρία και αποτελεί την κινητήρια δύναμη ανάπτυξης της ΤΕΜΜΑ.

   
 •  

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Για την ΤΕΜΜΑ η ποιότητα αποτελεί βαθιά παγιωμένη φιλοσοφία και τον πρώτο και ουσιαστικό στόχο της, καθώς καθημερινά χρειάζεται να ικανοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί με πιστοποιημένο το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001:2015.

 • ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Η ΤΕΜΜΑ προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυστηρές προδιαγραφές των πελατών της για την κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακριβείας έχει επενδύσει σε Τεχνολογία Αιχμής, με αποτέλεσμα ο μηχανολογικός εξοπλισμός της να είναι αυτή τη στιγμή από τους πλέον σύγχρoνους και πρωτοποριακούς.

   

Ποιοτικός Έλεγχος

Ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, εξοπλισμένο με όργανα μέτρησης υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της. Όλα τα όργανα και οι συσκευές ποιοτικού ελέγχου πλαισιώνονται από μια πληθώρα διακριβωμένων οργάνων και εργαλείων μέτρησης.

Περισσότερα

Η συνεργασία της με κορυφαίους πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενίσχυσαν την εταιρεία σε γνώσεις και εμπειρία ώστε σήμερα να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία στην ολοκλήρωση και του πιο απαιτητικού έργου.

Συνεργασίες